CAGE 64: AHMALA VS MURUG

19.10.2024

 

 

 

  

 

CAGE 64:
AHMALA VS MURUG

 

Vuoden vauhdikkaimmat pikkujoulut vietetään CAGE 64 -tapahtumassa Järvenpään upealla Aino Areenalla lauantaina 23.11.24.

Aina vauhdikas, vaarallinen ja lopetushakuinen Mikko "Maniac" Ahmala palaa viihdyttämään CAGE-yleisöä, kun hän ottaa mittaa rautaleukaisesta Adrian Murugista.

Ahmalan 13. CAGE-ottelu

Jo 13:tta kertaa CAGE-häkkiin kapuava Oulusta helsinkiläistynyt Mikko Ahmala on valmis lopettamaan kilpailuvuotensa rytinällä. Yli 10-vuotisen ja vaiherikkaan CAGE-uransa aikana Ahmala on todistanut kerta toisensa jälkeen kykenevänsä haastamaan ketä tahansa niin pysty-, kuin mattokamppailussakin ja tekevänsä sen aina yleisöystävällisesti riskejä kaihtamatta. Räjähtävänä iskijänä  ja salakavalana kuristajana tunnettu Ahmala tarjoili yleisölle tuttuun tapaan vauhtia koko rahan edestä edellisessä ottelussaan Michael Duboisia vastaan. Samanlaista ilotulitusta "Maniac" lupailee olevan tiedossa tälläkin kertaa.

- Oon otellut urani aikana niin monentyylisiä ottelijoita vastaan, että eipä sillä hirveästi oo väliä mitä toinen yrittää. Teen omia juttuja ja pistän shown pystyyn, toteaa Ahmala.

Murugin kostoretki

Moldoviasta italialaistunut lukkopainispesialisti kävi esittelemässä sitkeyttään ja haastavaa ottelutyyliään CAGE-häkissä Niko Aikosta vastaan kahdesti vuonna 2023. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi ratkaisemattomana ja revanssissa Murug joutui taipumaan Aikoselle. Kaikki voittonsa keskeytyksillä tahkonnut Murug hakee nyt uransa kokeneinta päänahkaa Ahmalasta. Sen, missä Murug jää Ahmalaa kokemuksessa jälkeen, hän paikkaa arvaamattomuudellaan ja vaikeasti ennakoitavalla ottelutyylillään sekä todellisella soturin luonteellaan.

Tyylien kohtaaminen

- Huomattavan edun kokemuksessa ja teknisessä osaamisessa omaava Ahmala lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Mielestäni nuo seikat ovat kuitenkin toissijaisia, sillä Murug on osoittanut kypsyytensä ottelijana ja on äärimmäisen vaarallinen ja vaikealukuinen kaikilla vapaaottelun osa-alueilla. Jos Ahmalan onnistuu pitää ottelu teknisenä kamppailuna pystyssä tai matossa, on mahdollisuus, että "Maniac" rullaa ylivoimaiseen voittoon. Sen sijaan jos Murug onnistuu rikkomaan Ahmalan rytmin ja pakottamaan suomalaisen villiin tahtojen taistoon, on hänellä kaikki mahdollisuudet napata ottelusta keskeytysvoitto, summaa CAGE -urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

Tsekkaa erittäin korkeatasoinen ottelukortti alta ja hanki lippusi ajoissa!

CAGE 64 Aino Areenalla lauantaina 23.11.2024.