CAGE 64 CO-MAIN EVENT: Furuheim vs Matos

17.10.2024

 

 

 

  

 

CAGE 64 TOINEN PÄÄOTTELU:
FURUHEIM VS MATOS

 

Vuoden vauhdikkaimmat pikkujoulut vietetään CAGE 64 -tapahtumassa Järvenpään upealla Aino Areenalla lauantaina 23.11.24.

Tapahtuman toisessa pääottelussa Norjan huippulupaus Jon "Wonderboy" Furuheim kohtaa uransa ylivoimaisesti kokeneimman vastustajan Donny "Terrier" Matosin.

Seuraavaksi UFC:hen?

Lahjakas, nuori, kokenut ja tyrmäävän hyvä - Norjalainen tulevaisuuden lupaus Jon Furuheim on noussut nopeaan tahtiin poikkeuksellisen näyttävillä suorituksilla Pohjoismaiden kuumimmaksi höyhensarjan lupaukseksi. Äärimmäisen taitavana pystyottelijana tunnettu Furuheim on vakuuttavan neljän keskeytysvoiton putkessa, joista kaikki ovat tulleet ensimmäisessä erässä. CAGE 61-tapahtumassa Furuheim kirjautti nimiinsä CAGE-historian nopeimman tyrmäyksen iskiessään Andre Rodriguesin unille 9 sekunnissa. Nyt lajin korkeimmalle huipulle murtautuminen mielessään "Wonderboy" kohtaa vuoden viimeisessä ottelussaan uransa kokeneimman vastustajan Donny Matosin.

- Keskittyminen on täysin tulevassa ottelussa, josta haluan itselleni näyttävän voiton. Sen jälkeen alan suunnitella ensi vuotta. CAGE on ollut uskomaton paikka näyttää kykyjäni ihmisille, mutta uskon että ensi vuonna edessä on jotain suurta, toteaa Furuheim tulevaisuuden suunnitelmistaan.

22:n keskeytysvoiton Terrier

Huikean 39:n ammattilaisottelun veteraani Donny Matos on kovissa liemissä keitetty veteraani, joka on takonut mainetta lopetushakuisena ottelijana niin pysty-, kuin mattokamppailussakin. Huikeat 22 keskeytysvoittoa takonut brasilialainen on kohdannut matkallaan useita huippulupauksia, sekä menneisyyden kovia nimiä. "Terrierin" vakuuttavasta voittosarakkeesta löytyy mm. UFC- mestaruusyvöstä otellut Wilson Reis, jonka Matos tyrmäsi vuonna 2021.

Nuoruus vs kokemus

- Matos on luultavasti haastavin vastustaja, kenet Furuheim on nuorella urallaan kohdannut. Monipuolinen ja aggressiivinen brasilialainen omaa myös sen tason kokemuksen, että odotan hänen ottelevan kypsästi Furuheimin kaltaista tyrmääjää vastaan. Kuitenkin on vaikea nähdä Matosia pysäyttämässä tai edes hidastamassa "Wonderboyn" junaa, joka voi hyvin puksuttaa suoraa tietä UFC:hen asti, summaa CAGE -urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

Tsekkaa erittäin korkeatasoinen ottelukortti alta ja hanki lippusi ajoissa!
 

CAGE 64 Aino Areenalla lauantaina 23.11.2024.