CAGE 64 pääottelu: Mankinen vs Matos

10.10.2024

 

 

 

  

 

CAGE 64 PÄÄOTTELU:
MANKINEN VS MATOS

 

Vuoden vauhdikkaimmat pikkujoulut vietetään CAGE 64 -tapahtumassa Järvenpään upealla Aino Areenalla lauantaina 23.11.24.

Tapahtuman pääottelussa Laitilan väkivahva Ville "Kukko" Mankinen kohtaa villin brasilialaishaastajan, Julio "Sertao" Matosin höyhensarjan kamppailussa.

Voitokas kotiinpaluu

Ville Mankinen teki syyskuussa odotetun paluun CAGE- häkkiin Musiikkitalolla CAGE 63 -tapahtumassa. Kahden kansainvälisissä kehissä kärsityn tappion jälkeen Mankisella näytti olevan uusi vaihde silmässä, kun tämä kukisti näytösluontoisesti räjähtävän Willian Barbosan vakuuttavan painiklinikan jälkeen kimura- luovutusotteella. Ottelu katsottavissa kokonaisuudessaan alempana.

Uransa ensimmäisen CAGE- pääottelun näytösluontoisesti hoitanut Laitilan ylpeys aikoo jatkaa siitä mihin jäi ja palaa tähdittämään CAGE 64- tapahtumaa Järvenpään Aino Areenalle. 

-Uskon, että kova valmistautuminen tuottaa tulosta ja ottelu etenee alusta loppuun minun hallinnassani, Mankinen toteaa itsevarmasti tulevasta ottelusta.

Loppuvuoden suunnitelmiaan Mankinen avaa lyhyesti:

-Käyn kaatamassa kuusen, savustan lohta ja syön kinkun.

Kivikätinen brasilialainen

Brasilian Olindasta kotoisin oleva ja Sveitssä harjoitteleva Julio "Sertao" Matos on aggressiivinen ja kovakätinen pystyottelija. Matosin kuudesta voitosta viisi on tullut tyrmäyksellä. Tulivoimainen iskijä on valmiina uransa ensimmäiseen koitokseensa Suomessa ja lyömään jarruja Mankisen comebackin rattaisiin.

- Tavoitteeni on aina sama. Haen tyrmäystä ottelun ensimmäisestä sekunnista aina viimeiseeen asti. Tästä tulee uskomaton show, toteaa Matos.

Riskialtis ottelu

Uskon, että Mankisen ja Matosin kohtaaminen tulee olemaan yksi illan vauhdikkaimpia otteluita. Kovalyöntinen brasilialainen on fyysisiltä ominaisuuksiltaan vahva ja Mankisen edellistä vastustajaa Barbosaa asteen verran taitavampi painija. On odotettavaa, että Laitilan "Kukko" on taidollisesti askeleen edellä kilpakumppaniaan kaikilla vapaaottelun osa-alueilla, mutta virheisiin ei ole tällä kertaa edes mattokamppailussa varaa, summaa CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

Tsekkaa erittäin korkeatasoinen ottelukortti alta ja hanki lippusi ajoissa!
 

CAGE 64, Aino Areena, lauantaina 23.11.2024.